Информация

Космическите флейти на бледоликата инка – една история с продължение…

Бледоликата инка (Аро) е талантлив музикант-флейтист. Страстта към музиката и вроденият му талант го карат да изпробва нови музикални инструменти, а в случая с флейтите – много и различни видове флейти.

Занимава се с флейти едва от 5-6 години и големият музикален опит му помага бързо да се развие и да достигне добро ниво, подходящо за свирене пред публика. Трудно е достигането на майсторство с една или с няколко от флейтите – нещо, което много малко хора успяват да постигнат през живота си.

Всяка флейта има свое уникално звучене, уникален звук, който изисква музикален слух, за да бъде преценен дали е подходящ за масова аудитория. Точно тук талантът си казва своето и бледоликата инка успява да грабне вниманието с красиво и качествено звучене!

Ранни години и кратка история

Аро се занимава с музика още от ранните си юношески години, което е обусловено от вроденият му талант и музикалния слух. Израстнал в семейство на музиканти, има опит с китара, акордеон, барабани, пиано и доста др. музикални инструменти.

Животът и съдбата го карат да спре да се занимава с музика за няколко години, години в които той открива страхотната магия на играта шахмат. Шахматът обаче често е непосилен за хора с креативност, но без математическо и логическо мислене и успехът в този спорт и в тази игра не му се удават, което го принуждава да търси нови предизвикателства.

Така един ден открива магията на флейтите – музикален инструмент с едно име, но с много разновидности и съответно с разнообразно звучене. Точно в тази сфера талантът и музикалният слух са незаменими и те позволяват на човек да достигне високо ниво на свирене, дори без да е нужно да чете ноти или да посещава уроци.

Така започна историята, историята с продължение…